Wie wij zijn


Dromenuitleg.nl is een initiatief van Nanske Kuiken, Mirjam Tirion en Bas klinkhamer , het ITIP dromenteam.
Nanske en Bas vormen de blogredactie van Dromenuitleg.nl (dromenennachtmerries.nl)
Het grootste dromenblog van Nederland!
Hun jarenlange kennis en ervaring op het gebied van dromen hebben zij opgedaan in hun werk als begeleiders en docenten toegepaste psychologie bij ITIP school voor leven en werk. Vanuit hun enthousiasme en de wens om dromen en hun betekenis toegankelijk te maken voor een groter publiek, organiseren zij regelmatig lezingen en bijeenkomsten over dromen.
Bas Klinkhamer kreeg bekendheid in diverse radioprogramma’s en het KRO tv-programma ‘De Dromendokter’. Hij maakte de educatieve DVD Het Geschenk van je Dromen en is tevens auteur van het onlangs verschenen boek De Nachtelijke reis, dromen als bron van hulp en Dromen en nachtmerries: wat ze betekenen en wat je ervan kunt leren.
“Dromen zijn fascinerend en als je weet wat ze betekenen kunnen ze een grote hulp zijn in je leven.” – Bas Klinkhamer

ITIP dromenteam

Mirjam Tirion-Ietswaar
Nanske Kuiken
Bas Klinkhamer

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie

 

Extra informatie over dromen binnen het ITIP
In ons werken met mensen zijn dromen een belangrijke ingang. Iedere ochtend tijdens de trainingsdagen is er plaats voor de dromen van de voorgaande nacht. Ook vragen we mensen in onze opleidingen naar hun allereerste dromen die ze zich kunnen herinneren. Voor oudere jaars bieden wij een dromenopleiding aan waarin vele facetten van het werken met dromen geleerd worden.

Het specifieke van onze manier van werken is dat het verder gaat dan duiden, vertellen wat een droom betekent. Iedere dromer heeft van binnen weet van wat zijn eigen droom betekent. We helpen je daar weer mee in contact te treden. Dit doen we soms door het energetisch ervaren van droombeelden, een droom los te laten en ‘door te dromen’ of door je vragen te stellen. Je komt in contact met je diepere weten. Je wordt weer ‘wakker’ ten aanzien van de zaken die wezenlijk zijn.

Wil je meer informatie over onze activiteiten rond dromen of informatie over onze opleidingen en andere activiteiten, neem dan een kijkje op onze website: www.itip.nl of contact met ons op. We staan je met plezier te woord. Bereikbaar via nanske@itip.nl, of bas@itip.nl . Je kunt ook bellen met kantoor van het ITIP school voor leven en werk; 0575 510850.

Neem ook een kijkje op onze Dromen en nachtmerries Facebookpagina

Heel veel fijne dromen gewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s