Agenda

Nieuw: Dromengroep in najaar 2018

De droom die niet verklaard wordt, is als een brief die niet gelezen is.

Talmoed

Ben je toe aan een nieuwe impuls in je ontwikkeling en ben je benieuwd hoe dromen je daarbij kunnen helpen? Dan zijn deze avonden iets voor jou. Dromen zijn een poort tot het onbewuste en ze vertellen je wat je in wezen bezighoudt, al heb je daar in je dagelijks bestaan niet altijd weet van. Ze zijn tot hulp en inspiratie en brengen verdieping. Daarbij kunnen dromen ook confronteren en wakker schudden.
Tijdens de avonden onderzoeken we op verschillende manieren de dromen. Iedere avond zal in het teken staan van een aspect uit de droomwereld onder andere: voor- en achtergrond in dromen, de opbouw van een droom, verschillende soorten dromen, persoonlijke droomthema’s. Het belangrijkste wordt het persoonlijke droomwerk. Het is inspirerend en verrassend om in interactie met anderen je eigen en andermans dromen te onderzoeken. Soms wordt een droom direct geduid, vaak ook onderzoeken we een droom spelenderwijs. We gaan met elkaar op avontuur, rechtstreeks de diepte in.

3 losse avonden:

  • donderdag 27 september
  • donderdag 1 november
  • donderdag 6 december 

Programma van 19.00 tot 21.30 uur

Inschrijven gaat via www.itip.nl/dromengroep


Voor wie?

De dromengroep is bedoeld voor mensen die via de dromen een dieper contact wensen met hun eigen wijsheid en intuïtie. Er ontstaat zicht op wie je ten diepste bent in de veilige intieme bedding van de groep. Dit is vaak inspirerend en verrassend.

Je hoeft geen voorkennis te hebben van het werken met dromen, maar wel beschikken over voldoende mate van zelfreflectie en verantwoordelijkheid kunnen dragen voor het geleerde. De groepsgrootte is maximaal 8 mensen. Er zijn nog een paar plaatsen.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand voor wie dit echt wat is? Je kunt contact opnemen met Nanske Kuiken Nanske@itip.nl of 06 40182642.

 

Overig

Benieuwd naar andere activiteiten die het ITIP organiseert? Deze kun je vinden in de volledige agenda.

Het kantoor van het ITIP is telefonisch bereikbaar  op 0575 510850.

Adresgegevens: Marspoortstraat 16 7201 JC Zutphen e-mail opleiding@itip.nl website www.itip.nl

 

Bekijk ook

Een gedachte over “Agenda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s